ОТГОВОРИ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

Само доказани, сертифицирани, висококачествени екологични въглища са в състояние да осигурят ефективно и ефективно отопление на сгради или вода през отоплителния период без допълнителни и ненужни разходи. Важен фактор, който показва високото качество на еко-граха, разбира се, е неговата калоричност. Калоричността е много важна, но това не е единственият значим фактор. Когато избирате суровини, трябва да обърнете внимание и на съдържанието на влага в еко-граха. Защо съдържанието на въглерод във водата е толкова важно? На първо място, колкото по-висока е влажността, толкова повече вредни вещества навлизат в атмосферата. Освен това мокрият еко грах е много неефективен и допринася за повишен разход на гориво. Това се дължи на факта, че част от енергията трябва да се използва за изпаряване на водата, а не за отопление на къщата. Високата влажност също може да допринесе за по-бързото разрушаване на котела. Мокрите еко-грахови въглища при продължителна употреба могат да причинят ръжда в пещта, особено в захранващото устройство, както и други елементи. Най-благоприятната и безопасна влажност на еко-граха не трябва да надвишава 12%. Нашите пакетирани грахови въглища имат съдържание на влага от 5% до максимум 10%.

Нарастващата популярност на еко-граха през последните години допринесе за разширяването на предлагането на котли за изгаряне на това гориво на пазара. При избора на нова пещ, потребителите най-често избират котли с винтово или бутално захранващо устройство. Високият комфорт на използване говори в полза на този тип пещ. Това обаче не е единственият вариант. Еко грахът може да се пуши и в традиционни печки и котли. Важното е само, че е пригоден за изгаряне на твърдо гориво. Отделните котли за еко-грах се различават по мощност, вид на използваните контролери, доставка на суровини, горелка или топлообменник. Пещта трябва да бъде избрана индивидуално за всяка сграда. Неговият размер и производителност трябва да отговарят на търсенето. Пещите, адаптирани за изгаряне на органични въглища, са прости и лесни за използване. Специалната система сама определя колко суровина трябва да се изгори. Освен това, избирайки котел с захранващо устройство, посещенията в котелното помещение ще бъдат много ограничени. Достатъчно е да зареждате хранилката веднъж на няколко дни и да почиствате пепелта, което не е достатъчно при висококачествения еко грах.

Екограхът е суровина от въглища, но трябва да отговаря на определени изисквания. На първо място, добрите екологични въглища не трябва да съдържат значително количество сяра, която навлиза в атмосферата по време на горенето. Именно сярата допринася за образуването на киселинен дъжд или неприятната миризма на смог. Много е важно екопроизводителят на грах да предостави информация за съдържанието на този елемент в тази суровина. Еко-граховите въглища също се влияят от печката, в която се изгаря горивото. Поради факта, че самият котел регулира оптималните параметри на горене, което влияе върху неговата ефективност, той произвежда същото количество топлина като другите видове гориво, но използва по-малко суровини. Използването на котел, специално пригоден за еко-въглища, позволява не само пълното изгаряне на суровините без синтеровани или разтопени въглища, но и отделянето на по-малко парникови газове.

Еко-грах е ефективно, висококачествено гориво за ефективно отопление на вашия дом. Цената му е достъпна, а възможностите са много големи. За да бъде икономичен и ефикасен еко грахът обаче, той трябва да бъде правилно изгорен. Как да инсталирате пещ на въглища? Ако имаме възможност, най-добре е да потърсим помощта на специалисти с опит в тази област и бързо да подготвим пещта за пускане. Но ако искаме сами да подготвим котела за работа, трябва внимателно да прочетем препоръките на производителя и параметрите върху опаковката на пещта. В началото е важно да следите редовно горивния процес и при необходимост да променяте настройките. Не превишавайте препоръчителната температура, важно е да настроите правилно вентилатора, да използвате подходящите клапани, както и правилното време на престой за захранващото устройство и вентилатора по време на скоростта на затвора или оптималното време на престой между приложенията. Всички тези параметри допринасят за правилното функциониране на котела и ефективното изгаряне на еко граха.

Притеснявате ли се, че горивото ще заеме твърде много място във вашето котелно помещение? Екологичният грах в торби просто се поставя на безопасно и удобно място - дори не е необходимо да го изваждате от палета. По този начин заема много по-малко място и простото пълнене на фурната е много по-удобно. Цената не се различава от другите конкурентни оферти, така че изберете разумно и удобно. Искате да научите повече за офертата или имате въпроси относно нашата продуктова гама? SOUTH ENERGY EU LTD. е готова да помогне на всеки клиент да направи правилния избор, който гарантира неговото удовлетворение през отоплителния сезон. Не чакайте и проучете нашата ценова листа сега.
Please rate quality of our service